Zo werkt het

Lekker koken met eerlijke producten uit de regio & goed en gezond eten, daar helpen wij je graag bij. Met onze Noaberboxen en -tassen vol met verse ingrediënten en handige recepten zet je binnen mum van tijd een heerlijke maaltijd op tafel.

1. kies je box

Kies de box die bij je past: vega, vlees en/of vis met receptuur? Of ga je liever zelf creatief aan de slag met de ingrediënten uit de groenten- en fruittas? Alles kan! Wekelijks wisselen we van recepturen en ingrediënten. Altijd zoveel mogelijk lokaal en met het seizoen mee. Tegen een eerlijke prijs voor zowel jou als onze Naobers.

2. abonnement of eenmalig

Wil je eens één van onze boxen uitproberen? Dat kan heel eenvoudig. Stop ‘m in je winkelmandje en klaar ben je. Wil je wekelijks of 1x in de 2 weken een box vol vers lokaal lekkers ontvangen en heb je geen zin om iedere week weer opnieuw te ‘bestellen’? Kies dan voor het flexibele abonnement. Je zit nergens aan vast: wijzigen, pauzeren of stoppen is op ieder moment mogelijk.

3. afhalen of bezorgen

Op diverse plekken in de Achterhoek vind je onze afhaalpunten. Lievelde, Lichtenvoorde, Ruurlo, Groenlo, Aalten, De Heurne, Toldijk en Harreveld. Ontvang je je box of tas liever thuis? Dat is ook mogelijk! De bezorgkosten bedragen: € 7,95.
Afhaaltijden: 14.00 – 18.00 (tenzij winkelsluitingstijd afwijkt)
Bezorgtijden: tussen 12.00 – 21.00 Voorkeur voor middag of na 17.00 ? geef het aan bij het bestellen.

Uit je eigen keukenkastje

Bij het samenstellen van de Noaberschappen boxen gaan we ervan uit dat er een aantal basisingrediënten al in je keukenkastje staan. Deze kun je zelf toevoegen, wanneer nodig. Waar moet je dan aan denken? Hier een lijstje met basisingrediënten die je geregeld tegenkomt in onze recepten:

  • (olijf)olie of boter om in te bakken
  • bouillonblokjes (groente of rundvlees: wat jij lekker vindt)
  • peper & zout
  • paprikapoeder
  • kerriepoeder
  • nootmuskaat