Onze Noabers

Maak kennis met onze Noabers

Landwinkel Smits

Bij groentekwekerij en Landwinkel Smits in de Heurne vind je iedere dag de meest verse groenten en fruit. Wist je dat Gert zelfs zijn eigen laurierblaadjes kweekt?

Kaasboerderij Weenink

Naast boerenzuivel vind je bij Kaasboerderij Weenink in Lievelde een breed scala aan heerlijke & eerlijke streekproducten, variërend van jam, koekjes en mosterd tot echte Achterhoekse wijnen. 

Lensink Aardappelen

Op de agrarische boerderij van Lensink in Aalten verbouwen Minie en haar mannen de lekkerste aardappelen van Achterhoekse bodem.

Zoals een echte bakkerij hoort te zijn, dat is Bakkerij Oude Wesselink in Lichtenvoorde en Ruurlo. Dagelijks ovenverse en ambachtelijk smakende broden. Heerlijk!

Slagerij van Geemen

Bij Slagerij van Geemen in Groenlo wordt op ambachtelijke wijze het vlees vakkundig verwerkt. Dat maakt dat de slagerij ook voor ons een zeer vertrouwd adres is voor een lekker stukje vlees.

Jan’s Wijnen, Whisky en Bieren

Voor deskundig advies over wijnen, bieren en whisky’s moet je bij Jan in Groenlo zijn. We zijn daar dan ook geregeld te vinden om de juiste dranken bij onze gerechten uit te zoeken.

Stadsbrouwerij de Borghman

Sinds 2015 wordt er weer gebrouwen in Bredevoort. Met trots is Borghman bier een echte Achterhoekse Eigen Wijze.

Zorg- en zuivelboerderij de Lindeboom

Op de boerderij De Lindeboom in Harreveld wordt dagelijks hard gewerkt aan lekkere verse zuivelproducten: kaas, eieren, yoghurt, je vindt het er allemaal. Wij dus ook!

Koffie van Mark

De beste koffie komt uit….Harreveld! De koffie van Mark is een ambachtelijke en kleinschalige koffiebranderij in ons eigen dorpje. Koffie met een vleugje hazelnoot, sinaasappel of karamel? Niets is Mark te gek!

Wolters Poelier

Een begrip in Harreveld en omstreken. Wolters Poelier staat bekend om zijn vakmanschap, kwaliteit, ambacht en service. Voor (h)eerlijke kip kloppen wij hier geregeld aan.

De Brömmels

Een landweggetje door open velden brengt je bij geitenboerderij & boerderijcamping de Brömmels. In de kleine kaasmakerij halen wij de lekkerste geitenkaas voor onze maaltijdboxen.

Horstink Fruitbedrijf

In de Achterhoek, tussen Steenderen en Doesburg, ligt het fruitbedrijf van Tom, Monique en Gijs Horstink. Hier worden met zorg en liefde appels, peren, pruimen, kersen en aardbeien geteeld en dat proef je!

Boerderijwinkel De Kruisbrink

Een scala aan prachtige producten halen we bij De Kruisbrink: zoete aardappelen, aardperen, appels en aardbeien. Allemaal geteeld op Achterhoekse bodem.

De Goed Gevulde

De varkens van De Goed Gevulde zijn een klasse apart: een kruising tussen wild zwijn en Duroc-varken, die het jaarrond buiten leven in familiegroepen. Volgens smaakkenners is het vlees vergelijkbaar met Spaanse en Italiaanse varianten, 

Bergeländer Zuivel

Dit zijn Jeroen & Annemijn. 2 jonge ondernemers met passie voor het boerenleven én voor puur en eerlijk voedsel. Ze maken de meest lekkere en verse zuivelproducten: Bergeländer Zuivel.

Vishandel Wennekes

Iedere nacht komt er verse vis binnen bij Vishandel Wennekes. Niet van Achterhoekse bodem natuurlijk, maar wél van topkwaliteit. Dankzij deze Noabers geniet jij van heerlijke verse vis.

StudioT

Met zorg kiest Ellen de fijnste smaken uit voor haar theesoorten. Het aanbod van StudioT bestaat verschillende soorten losse thee: zwarte thee, oolong thee, groene thee, rooibos thee, witte thee en kruidenthee.