Ontstaan

Tijdens de coronacrisis zagen wij (Mart Schutten & Koen Garritsen) dat er vele initiatieven zijn ondernomen bij verschillende bedrijven. Dit is prachtig om te zien en wij (van BubbelBal.nl) hebben hier een draai aan gegeven door dit voort te zetten rondom onze woonplaatsen, Aalten & Winterswijk. Wij geloven in lokaal kopen bij winkels uit jouw eigen woonplaats of omgeving.
Met ons concept koop jij heerlijke verse producten via lokale ondernemers uit de Oost-Achterhoek. Dus de lokale ondernemers hebben er baat bij en de smaken van de producten die zij aanbieden zijn simpelweg geweldig!
Het prachtige woord Noaber of Naober wordt op verschillende manieren en per regio anders bekeken. Dat het verbroedert en tot mooie samenwerkingen leidt, in zowel de Achterhoek als Twente, is wel gebleken en dat is voor ons het allerbelangrijkste. Via de beide internetpagina’s, Naoberschappen.nl en Noaberschappen.nl kom jij bij ons terecht! Het woord wordt in deze regio op twee manieren geschreven en bekeken en dat biedt ons de mogelijkheid om dit prachtige concept verder uit te breiden, dat zien wij als onze “Noa(ao)berplicht” of het nu met OA of AO wordt geschreven!

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat wij met elkaar samenwerken om onze lokale partijen te ondersteunen. Niet alleen voor de steun maar met name omdat er zoveel lekkere dingen geproduceerd worden via de boeren en ondernemers in de Achterhoek. Een prachtige regio met geweldige producten en ondernemers! Zij werken dagelijks met veel passie in hun bedrijf en dit is te zien aan de producten die ze leveren. Wij kopen dus al onze producten in via lokale ondernemers.
Jij koopt via ons gemakkelijk en snel, online een Noaberbox. De producenten krijgen hiervoor een faire prijs en wij zijn met deze prijzen exact gelijk aan de grotere supermarkten of zelfs soms iets goedkoper! Hoe fijn is dat. In de prijzen zijn wij transparant en deze staan netjes vermeld op de bon die jij in de mail ontvangt.
De Noaberbox is jouw eigen boodschappenpakket met daarin verschillende producten van lokale partijen uit de voedingsmiddelenbranche. Deze box kunt u iedere donderdag ophalen bij Landwinkel Smits in de Heurne, Kaasboerderij Weenink in Lievelde of Boerenzuivel van Claudia in Eibergen, Beneman in Vragender, Keurslager Gleis in Aalten, Vishandel Deunk in Winterswijk, Bakkerij Oude Wesselink of bij Het Witte Paard in Zieuwent.
Daarnaast is bezorgen ook mogelijk. Binnenkort meer keuzes uit producten en extra afhaalpunten.

Keuzemogelijkheden:
De ‘standaard’ van de Noaberbox is groente en fruit. De box is te bestellen voor 2 of 4 personen. De box bevat voor 4 maaltijden groentes en 5/7 verschillende soorten fruit. Minimaal 1 stuks per persoon per dag. (7 dagen)
Bij de groentes proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met het seizoen en dat het afkomstig is uit Nederland. Dit kan door ons klimaat niet constant omdat simpelweg niet alle groentes en fruitsoorten in Nederland groeien. Wij willen toch voor onze klanten diversiteit aanbrengen in de boxen. Maar deze groentes en fruitsoorten zijn wel zo vers, dat het verschil met een supermarkt heel goed te proeven is. Alles wordt met zorg geselecteerd.
Voorbeeld: als er weer aardbeien groeien in Nederland dan zal er zeker t.z.t. een bakje in zitten en als de bloemkool hier vandaan kan komen, komt hij dat ook.
Daarnaast is het zo dat bij vrijwel alle overige producten, het in deze streek wordt gemaakt. Het brood, vlees, yoghurt, kaas, schapenkaas, wijn, aardappelen en speciaalbier worden allemaal gemaakt in de Oost-Achterhoek.
Jij klikt vervolgens de afbeeldingen aan die jij graag toe wil voegen aan jouw winkelmandje. Daarna is het enkel door naar betalen en jouw bestelling is gemakkelijk en snel gedaan. Direct bestellen of meer informatie? —> http://www.noaberschappen.nl/noaberbox

Bezorgen:
Ook is er de mogelijkheid om jouw bestelling aan huis af te laten leveren. Dit zal zijn tussen 13.00-17.00 of 17.00-21.00 uur op donderdag. Voor het bezorgen betaal jij slechts €5,- extra en wordt het vervoerd tot aan jouw voordeur.
Bezorgen doen wij tot in een straal van +/- 10km rondom Aalten. Dit zal dus zijn in Oost-Achterhoek.
De gemeente: Oost Gelre, Aalten en Winterswijk. (Binnenkort op meer plekken in de Achterhoek mogelijk)

Wil jij aansluiten bij dit concept?
Wij zoeken altijd naar ondernemers die een prachtig streekproduct hebben en dit graag toe zouden willen voegen aan onze boxen. Samenwerken is volgens ons, echt iets voor de Achterhoek. Dus laat het gerust weten als jij een mooi product hebt die je wil toevoegen of een bedrijf kent die hier perfect op zou aansluiten. Ook zoeken wij altijd nieuwe afhaallocaties in de Achterhoek.
Contact opnemen kan per mail —-> info@noaberschappen.nl
We zullen telkens blijven vernieuwen en contact houden met onze klanten, om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op de wensen van de consument.

Graag tot ziens.

Team Noaberschappen