Ontstaan

Tijdens de coronacrisis zagen wij (Mart Schutten & Koen Garritsen) dat er vele initiatieven zijn ondernomen bij verschillende bedrijven. Dit is prachtig om te zien en wij (van BubbelBal.nl) willen hier een draai aan geven door dit voort te zetten in onze woonplaatsen, Aalten & Winterswijk. Wij geloven in lokaal kopen bij winkels uit jouw eigen woonplaats of omgeving.
Het prachtige woord Noaber of Naober wordt op verschillende manieren en per regio anders bekeken. Dat het verbroedert en tot mooie samenwerkingen leidt, in zowel de Achterhoek als Twente, is wel gebleken en dat is voor ons het allerbelangrijkste. Via de beide internetpagina’s, Naoberschappen.nl en Noaberschappen.nl kom jij bij ons terecht! Het woord wordt in deze regio op twee manieren geschreven en bekeken en dat biedt ons de mogelijkheid om dit prachtige concept verder uit te breiden, dat zien wij als onze “Noa(ao)berplicht” of het nu met OA of AO wordt geschreven!

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat wij met elkaar samenwerken om onze lokale partijen te ondersteunen. Door naar elkaar om te kijken en lokaal te kopen kunnen wij er in deze periode maar ook zeker hierna voor zorgen dat boeren niet met overschotten blijven zitten. U koopt de producten en de ondernemers krijgen hiervoor een faire prijs.
U koopt online uw boodschappenpakket met daarin verschillende lokale producten van lokale partijen uit de voedingsmiddelenbranche. Deze box kunt u iedere donderdag ophalen bij Landwinkel Smits in de Heurne.
Een prachtige locatie waar wij de 1,5m afstand kunnen waarborgen en wij de producten van alle partijen zorgvuldig bundelen tot uw bestelling.

Wij zien de kracht in het bundelen van al deze prachtige bedrijven waar hopelijk vele klanten van kunnen genieten.
Mede door het bestellen van deze boxen zijn deze bedrijven in staat om te blijven ondernemen en ze niet met overtollige producten blijven zitten. Daardoor kunnen deze prachtige winkels blijven bestaan in onze eigen woonplaats en daarbij doen wij iets terug voor de ondernemers die altijd klaarstaan met al dat lekkers uit eigen bodem.

Keuzes:
Jij kan kiezen uit 3 verschillende mogelijkheden/boxen:

1: De eerste box is een samengestelde box met allerlei heerlijke producten van onze samenwerkingspartners. Er doen tot dusver 8 à 12 partijen mee, dus er zit geweldig veel in een box. Deze box kan besteld en verpakt worden voor 1 maar ook voor 6 personen. Wat er in deze box zit, vindt u bij de boxen.

2: De tweede box is ons pareltje. Deze prachtige box wordt maandelijks door een ‘nieuwe’ chef ingericht. Iedere maand weer een feestje met nieuwe ideeën. Daarbij maken wij gebruik van ondernemers uit de regio van de Chef-kok.

3: De derde box is onze vegetarische box. Deze bestaat uit fruit voor een hele week en voor 4/5 dagen aan groentes. Daarbij heb jij de keuze om er 1 soort vis en/of 3 soorten vleesvervangers aan toe te voegen. De inhoud van deze box komt van verschillende partijen. De vis komt van viskwekerij Deunk, de groentes en het fruit van Landwinkel Smits, de aardappelen van Lensink en de vleesvervangers van Gleis.

4: Deze verrassingsbox is nog niet online en hierbij spelen we in op speciale thema’s. Deze volgt spoedig in de aankomende periodes!

Bezorgen:
Per 25 juni starten wij ook met de mogelijkheid om jouw bestelling aan huis af te laten leveren. Dit zal zijn tussen 18.00-21.00 uur op donderdagavond. Hierbij is de kans namelijk groot dat er iemand van het ‘huishouden’ aanwezig is. Voor het bezorgen betaal jij slechts €5,- extra en wordt het met onze koelbus vervoerd tot aan jouw voordeur.
Bezorgen doen wij tot in een straal van +/- 10km rondom Aalten. Dit zal dus zijn in Oost-Achterhoek.
De gemeente: Oost Gelre, Aalten en Winterswijk.

Wil jij aansluiten bij dit concept?
Wij zoeken altijd naar ondernemers die een prachtig streekproduct hebben en dit graag toe zouden willen voegen aan onze boxen. Samen sta je sterk en helpen wij elkaar. Laat het ons weten als u iets hebt toe te voegen aan ons assortiment! Dit kan per mail: info@noaberschappen.nl
We zullen veel vernieuwen in de aankomende tijd om zo in te spelen op de wensen van de consument.

Graag tot ziens.

Stay safe and support your locals!